1% videós kitöltési útmutató

Kedves Barátunk!

Lassan közeledik a személyi jövedelemadó bevallások leadásának határideje: május 22.
Az idei évtől sokunknak a Nemzeti Adó és Vámhivatal készíti el a bevallást, és csak ellenőrzésre küldi el hozzánk, illetve sokan a saját ügyfélkapu regisztrációjukon keresztül adják be a bevallást.
Ezért szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani az alábbi kitöltési útmutatót.

Az adó 1+1 százalékok nagyon fontos részét képezik a civil szervezetek és egyházak költségvetésének. Az első 1%-ot a kiválasztott egyháznak, a második 1%-ot a kiválasztott alapítványnak ajánlhatjuk fel. Ezzel a rendelkezésével semmi új terhet nem veszünk magunkra, hanem csak a már egyébként is befizetett adó egy részét szabad akaratunk szerint ajánlhatjuk fel jótékony célra.
A mi közösségünk is ebből fedezi a Központok fenntartásait (rezsiköltség + fejlesztések), a programok alacsony költségeit, és a felbecsülhetetlen dharmakönyvek kiadásának egy részét. A magánemberek részére az adó 1+1 % felajánlása nem kerül semmibe, csak egy nyomtatványba. Úgy lehet jót tenni, önzetlenül adni, hogy nem kell érte nagyobb erőfeszítést tennünk.
Ha nem rendelkezünk az adónk 1%-ról akkor az bent marad az állami költségvetésben. Ezért kérünk benneteket ne felejtsetek el nyilatkozni az adó 1+1%-ról!
Köszönjük a felajánlásaitokat, melyek minden évben nagyon nagy megbecsülésnek örvendenek! Továbbá szeretettel várunk mindenkit az idei évben is Központjainkban és programjainkon, hétköznapi ingyenes meditációinkon, tekintet nélkül vallási és világnézeti hovatartozásra.

Magyarországi Karma Kagyüpa Közösség
Technikai szám: 0059

Egyházunk alapítványának adatai:
Tiszta Fény Alapítvány
Adószám: 19703660-1-41

Legyen boldog minden lény és rendelkezzen a boldogság okával.
Legyen mentes a szenvedéstől és a szenvedés okától.
Sose váljon el a szenvedésen túli tiszta boldogságtól.
Nyugodjon a nagy egyenlőségben, amely mentes elfogultságtól, ragaszkodástól és ellenszenvtől.